tvaroh

Tvaroh / Ricotta

Tvaroh je vyzrážaná mliečna bielkovina, ktorá sa vyrába vo viacerých druhoch z tepelne ošetreného kravského mlieka.  Je charakterizovaný množstvom sušiny a množstvom tuku v sušine. Podľa toho sa tvarohy delia na mäkké, jemné, tučné.

Ricotta sa vyrába zo sladkej srvátky po výrobe prírodných syrov vyzrážaním srvátkových bielkovín pri určitej teplote. Srvátka má vysoku biologickú hodnotu a je bohatým zdrojom nielen esenciálnych, ale aj vetvených aminokyseín, ktoré sú potrebné pre vývoj svalov. Preto je naša ricotta taká obľúbená najmä u športovcov.

Tvaroh

Tvaroh vákuovo balený 200 g

Tvaroh odtučnený 250 g

Tvaroh polotučný 250 g

Tvaroh tučný 250 g

Nitriansky tvaroh mäkký hrudkovitý 200g

Nitriansky tvaroh tučný hrudkovitý 250g

Tami tvaroh mäkký hrudkovitý 250g

Nitriansky tvaroh tučný hrudkovitý 250g - fólia

Ricotta

Ricotta 250 g