Maslo / Bryndza
TAMI Tatranské maslo symbolizuje spojenie slovenskej tradície s prijemne lahodnou maslovou chuťou. Maslo sa vyrába z pasterizovanej smotany s minimálnym 82 % obsahom tuku a maximálnym 16 % obsahom vody.
Vami vyhľadávané Tatranské maslo je krásne žlté, ľahko roztierateľné s príjemnou vôňou. Jeho nezameniteľnú chuť oceníte nielen pri príprave rýchlych raňajok, ale aj zložitejších kulinárskych špecialít. Gazdinky pri pečení tort a zákuskov radi používajú naše Tatranské maslo. Plnky zákuskov a tort sa vďaka nemu lahodne rozplývajú na jazyku.
Bryndza je taktiež kľúčovým prvkom slovenských národných jedál. Azda nikto z nás nepohrdne tradičnými bryndzovými haluškami. Jemne pikantná chuť a typická aróma patria k znakom našej kvalitnej, slovenskej TAMI bryndze.
Používate aj Vy v kuchyni Tatranské maslo alebo bryndzu? Podeľte sa s nami o recept, prípadne fotku Vášho obľubeného jedla na našej facebookovej stránke.
- 3054kJ
- 82g
- 0.5g
- 0g
- 0.7g
Výživové údaje v 100g Tatranského masla:
Energia
Tuky
Sacharidy
Z toho laktóza
Bielkoviny
Maslo

Tatranské maslo 125 g
