kyslomliecne vyrobky

Kyslomliečné výrobky

Tatranské kyslomliečne výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom, kde sa do pasterizovaného kravského mlieka pridávajú ušľachtilé mliečne kultúry, ktoré pôsobia blahodárne na ľudský organizmus. Charakteristickým znakom fermentovaných produktov je prítomnosť živých aktívnych mikroorganizmov, ktoré prospievajú tráveniu tým, že pozitívne ovplyvňujú metabolickú aktivitu črevnej mikroflóry, posilňujú imunitu, ničia baktérie rodu Candida a v neposlednom rade uľahčujú trávenie laktózy, čiže sú vhodné aj pre ľudí intolerantných na laktózu.

Napríklad obľúbená Tatranská zakysanka je ľahko stráviteľným nápojom, vynikajúcim zdrojom vápnika a zložením priaznivo pôsobí v tráviacom trakte človeka.

Acidofilné mlieko

Acidrink biely 230 ml

Acidrink broskyňa-marakuja 230ml

Acidrink vanilka 230 ml

Acidrink horká čokoláda 230 ml

Kefír

Kaukazský kefír 500 ml

Cmar

Tatranský cmar 400 ml

Zákys

Tatranská zakysanka 1 l

Tatranská zakysanka 500 ml

Nitrianska zakysanka 500ml

Žilinská zakysanka 500ml

Acidofilné mlieko

Acidofilné mlieko plnotučné 500 ml