kyslomliecne vyrobky

Kyslomliečné výrobky

Tatranské kyslomliečne výrobky sú vyrábané tradičným spôsobom, kde sa do pasterizovaného kravského mlieka pridávajú ušľachtilé mliečne kultúry, ktoré pôsobia blahodárne na ľudský organizmus. Charakteristickým znakom fermentovaných produktov je prítomnosť živých aktívnych mikroorganizmov, ktoré prospievajú tráveniu tým, že pozitívne ovplyvňujú metabolickú aktivitu črevnej mikroflóry, posilňujú imunitu, ničia baktérie rodu Candida a v neposlednom rade uľahčujú trávenie laktózy, čiže sú vhodné aj pre ľudí intolerantných na laktózu.

Napríklad obľúbená Tatranská zakysanka je ľahko stráviteľným nápojom, vynikajúcim zdrojom vápnika a zložením priaznivo pôsobí v tráviacom trakte človeka.

Acidofilné mlieko

Acidofilné mlieko plnotučné

Acidofilné mlieko plnotučné

Acidrink natur 330 ml

Acidrink vanilka 330 ml

Acidrink jahoda 330 ml

Acidrink čokoláda 330 ml

Cmar

Cmar

Zákys

Tatranský zakysanka 500 ml

Zákys

Tatranská zakysanka

Nitrianska zakysanka 500ml

Žilinská zakysanka 500ml